tisdag 6 januari 2009

Ett nytt år med nya möjligheter!

Gott nytt år!

Nu är det ett nytt år! Nu måste man komma ihåg att skriva 2009 och inte 2008 ;-).


Nyårsafton firades i Hallstahammar, först hos Mikaels föräldrar och sedan åkte vi till vårt hus och visade upp det. Kristina och Daniel hade inte sett huset, så vi tog en sväng till huset innan vi åkte hem till Martin och Kristina. Hemma hos M & K bjöds det på janssons frestelse och sedan inväntade vi 12-slaget. Erik var egentligen trött, men han vägrade att sova, så han var vaken vid 12-slaget och tittade på alla raketer utanför Martin och Kristinas fönster. Efter 12-slaget åkte vi hem. Jag, Mikael och Erik var supertrötta, alla i familjen somnade fort när vi väl gick och la oss...


Den 1/1 tog vi det bara lugnt här hemma. Erik och Mikael har varit förkylda så vi höll oss inne i lägenheten hela dagen och packade, rensade och städade inför flytten. Nu när man ska flytta så inser man att man har samlat på sig såååå mycket grejer genom åren. Jag har dock svårt för att kasta saker. Hur ska detta gå?!


Erik har blivit alltmer rörlig nu, han tar sig överallt nu, han kryper inte, utan han ålar och krälar sig fram som en liten mask. Allt är intressant, speciellt nu när man lever i ett kartonghav!




2/1. Idag var jag till läkaren med Erik. Nu vill jag verkligen att hans hosta ska gå bort så att han kan äta bättre! Tyvärr finns det ingen hostmedicin för barn under tre år, men han fick någon annan medicin av farbror doktorn som kommer att hjälpa mot hans förkylning! Bra det! Förhoppningsvis ska Erik äta bättre framöver!! Erik har ju gått ner i vikt p g a att han är sjuk, så han måste börja äta bättre nu!!


Under eftermiddagen kom Anna-My och Mickey hit till oss. Jag och Anna-My var ner till "bröllopsaffären" här i stan, Mickey skjutsade ner oss till centrum. Jag hade tittat ut två tärnklänningar i förväg som jag ville att hon skulle prova, vilket hon gjorde. Det blev en av dem! :-) Anna-My: du var verkligen jättefin i klänningen!! Färg och modell på klänningen kommer att bli SUPER!


A-M och M var inte här så jättelänge, vilket var synd, men jag förstår att de har fullspäckat schema när de är här i Sverige och ska hinna med att hälsa på allihopa. Tack för idag, mina vänner! Alltid lika trevligt att träffa er! Nästa gång får vi ses lite längre och då får ni komma till Hallstahammar i stället!



Erik leker med sittdynorna som vi har i köket. Lättroad bebis! Tänk att det inte behövs några dyra leksaker för att kunna roa en bebis!! :-)


Numer är det jobbigt att natta Erik, han ska bara dra sig upp till stående i spjälsängen hela tiden och titta ut mellan ”spjälorna”. Först så är han jättetrött och gör de klassiska symptomen på trötthet (gnuggar ögonen) och när vi ska börja natta honom så blir han superpigg och börjar då ställa sig upp i spjälsängen. Sedan annandag jul har han börjat gilla att dra sig upp stående i spjälsängen (eller mot allt egentligen, krukor, flyttkartonger, bokhyllor, bord osv).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar