söndag 14 februari 2010

Härligt med helg....

... men nu är den snart över för denna gång. Helgerna är supersköna, men tänk att de alltid ska gå så fort??!

I fredags (12/2) kom Lisette, Simon och Tyra och hälsade på. Det var jättetrevligt! Erik sprang och busade med Simon och Tyra och de hade väldigt kul tillsammans. Senare på fredagskvällen kom mamma och pappa hit. De skulle sova över här. Mamma hade gjort en jättegod smörgåstårta som vi fick mumsa i oss :-).

På lördagen så gick Mikaels glasögon oväntat sönder! Glaset bara sprack :-( så vi åkte ner till byn för att gå in till glasögonbutiken som finns här nere i byn, men det var stängt. Konstigt! Vi åkte då in till Västerås och fixade ett par nya glasögon till Mikael. Tyvärr dröjer det ett par dagar innan han får sina nya glasögon. Det är ju ingen höjdare att tvingas ha glasögon där glaset är sprucket. Men vad ska man göra? Så jag och Mikael fick lite egentid där på lördagen eftersom mamma och pappa passade barnen....

Förresten, vi ska åka till Öland i sommar med Emma, Magnus, Anton & deras lillkotte! Det ska bli underbart!!! Jag har aldrig varit på Öland, så det ska bli jättespännande att åka dit. Är det någon som har något tips på vad man kan göra på Öland, så berätta gärna :-) Emma & Magnus hade bokat en stuga som ligger vid en lantgård. Det blir mysigt att se alla djur också!!

Ha en trevlig alla hjärtans dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar