torsdag 11 november 2010

Grattis Lovisa!

I dag fyller min lilla prinsessa 1 år! Grattis Lovisa! :0)

Så här liten var hon för precis ett år sedan!!!! (Efter kl 16.45 i dag då)



Kan inte riktigt förstå att tiden har gått så fort! Kl 16.45 föddes Lovisa förra året, så då kommer jag att tänka extra mycket den stunden! I dag ska vi fira henne när Erik kommer hem från dagis, det blir presenter och fika. Erik ser redan fram emot att få fira lillasyster. När han gick till dagis så sa han: "Isa eeeeett år". (Nu säger Erik inte Iva om Lovisa utan Isa!).

Jag tänker på hur mycket Lovisa har lärt sig under ett år och det är väldigt mycket. Det är så fascinerande när de kan lära sig så mycket under ett år och utvecklas så mycket under det första året. Just nu vill hon gå med gåvagnen jättemycket och tar eget initiativ till att hitta gåvagnen i huset (det händer att Erik fortfarande blir sur om hon tar gåvagnen). Sedan gillar Lovisa att stå utan stöd, men det varar bara ett par sekunder och sedan sätter hon sig ned. Har upptäckt att Lovisa är en riktig pysseltjej. Erik har ett golvpussel som hon gärna vill sitta och pussla med och hon är riktig duktig på det! Så hon förser sig gärna med hans leksaker i hans rum. Vi ska väl göra i ordning hennes rum snart också :0)

En fin födelsedag får Lovisa minsann, soligt och ett par minusgrader ute och snö på marken! Vilken härlig dag!

Senaste nyheterna är att Lovisa har fått en liten tjejkusin, hon föddes den 8 november. Mysigt! Vet inte vad det blir för namn ännu, men snart så vet vi! :-)

Lovisa ett år! Hon gillar att gå med gåvagnen! Det är nog en tidsfråga innan hon tar sina första steg utan gåvagnen.



Ps. Bilder från vår bröllopsresa ska jag också lägga upp på bloggen, men det har jag inte hunnit med, men det kommer! :0)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar